Alom Fa-Gyógynövény Pellet Eq-Bedding Macska (0,5 Kg)

EQ-Bedding eq9524 (0810s03)
  • Kifutott termék
    • Alom Fa-Gyógynövény Pellet Eq-Bedding Macska (0,5 Kg)
      • Még nem értékelték.

    • Ez a termék már nem elérhető.

    • Alom Fa-Gyógynövény Pellet Eq-Bedding Macska (0,5 Kg)

      Kifutott termék

      Forradalmian új, teljes mértékben természetes anyagokból készült pellet alom kisállatoknak (macska, rágcsáló, madár, hüllő) portalanított puha fából, gyógynövények hozzáadásával. A levendula, körömvirág, zsálya, citromfű és babér segítségével az alomba került vizeletből az ammónia 95%-ban felbomlik. Így használatával a kellemetlen szag és sok egyéb régi probléma teljesen megszűnik.

      Használati utasítás:

      Öntse a pelletet az alomtálcába és locsolja meg egy kevés vízzel, várjon egy keveset, amíg megpuffad, majd nagyjából egyenletesen keverje el a tálcában. A pellet a maximum térfogatát 6-7 nap alatt éri el. Naponta egyszer kell megtisztítani az almot a széklettől és átkeverni, hogy mindenhol ugyanolyan színű legyen.

      Összesen ennyi a munka az alommal 1,5-2 hónapon keresztül (az időtartam az éghajlattól, páratartalomtól, tartási körülményektől függ). Miután az alom már nem képes több nedvességet felszívni, ki kell takarítani a tálcából, és egy kicsit megnedvesítve, letakarva magára hagyni. 2-3 hónapon belül kiváló minőségű, azonnal felhasználható komposzttá alakul – mely folyamat 10-szer gyorsabb, mint a természetben előforduló komposzt képződés. Mindez, a gyógynövényeknek köszönhető.

      Kiszerelés: 0,5 kg

    • Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

      Tegye fel bátran!

Ajánlott termékek